ONA CDIAP Tarragona i tarragonès

Vam iniciar la trajectòria d'ONA-CDIAP  com a Servei  d’Atenció Precoç l’any 1993 donant atenció des de Tarragona a la població del Tarragonès, Alt Camp, Conca de Barberà i Baix Penedès.

Instal•lats al carrer Pere Martell vam iniciar l’abordatge terapèutic així com tota la tasca de prevenció, formació, detecció i coordinació amb totes les entitats de la zona que tenen relació amb la primera infància.

La realització d’aquestes tasques  va fer que la població augmentés de forma considerable i vam ampliar el local fent el canvi de domicili a la seu actual: Avinguda Roma ,17. Hem anat creixent tant en atenció als infants, la família i l'entorn com en el nombre de professionals que formem l’equip.

L’any 2005  vam deixar d’atendre la zona del Baix Penedès i va crèixer la zona d’atenció a Tarragona amb els districtes 6,7,8,9,10,11,12.  Això fa que ampliem el local de 100m. a 400m. i  també el personal d’atenció, especialitzat, a mesura que han anat creixent les necessitats tant quantitatives com qualitatives, per donar una atenció el més acurada possible.

ONA-CDIAP està arrelat a la zona d’actuació i amb contacte amb els professionals de la infància.
Actualment tenim un conveni amb l’Ajuntament de Tarragona per col•laborar amb la llar d’infant inclusiva establerta durant l’any 2016.

Som centre pilot i de referència de les unitats TEA.

Col•laborem com a centre de formació i pràctiques amb la URV, UAB, U.Ramon Llull, ISEP.