JORNADA: 25 ANYS D'APRENENTATGE.

30/11/2018

ONA-CDIAP  va celebrar el 25 aniversari amb una jornada: 25 ANYS D'APRENENTATGE. 

La presentació va anar a càrrec del Sr Francesc Tarragona Baró. Director dels Serveis Territorials a Tarragona, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Generalitat de Catalunya.

La membre de l'equip directiu, Montserrat Soronellas i les professionals: Roser Ferrer, logopeda; Judit Villasevil, fisioterapeuta; i Vanessa Tonnis, psicòloga, van presentar l'evolució del Servei i com ha estat el nostre treball amb la infància i la família. L'acompanyament i apoderament dels pares en la criança.

Es van presentar les orientacions pels pares sobre l'evolució en el primer any de vida, la comunicació i llenguatge i com jugar.  També es presenta el pòster de Senyals d'Alerta TEA, destinat als professionals de la Salut, Educació i Serveis Socials.

La segona part de l'acte va consistir en la conferència de Sandra Freire, pedagoga de l'equip DELETREA. Va parlar sobre la Comunicació i l'accés al llenguatge en nens amb trastorn de llenguatge.

En acabar es va oferir una copa de cava a tots els assistents. L'acte es va realitzar al Auditori de la Diputació de Tarragona.